SUP Trainingskamp Fuerteventura

SUP Travel Fuerte van woensdag 14 februari t/m zondag 18 februari 2018 Groep Level 1
SUP Trainingskamp Fuerte van woensdag 21 februari t/m zondag 25 februari 2018 Groep Level 2

EUR 650,= (zie prijs info hieronder) en max. 8 personen per groep.
button_aanmelden

Heb jij ook zin om deze winter naar de zon te gaan voor een aantal dagen SUP training op zee? Dagelijks trainen met een ervaren en professionele SUP instructor, samen met een gezellige groep SUP friends? Dan is deze SUP Trip iets voor jou!

In februari organiseert SUP Travel (Tineke Merkus) samen met Free Movement Sports (Ricardo Haverschmidt) opnieuw een SUP Trainingskamp op Fuerteventura voor Suppers die zich optimaal willen voorbereiden voor het nieuwe Raceseizoen!

Deze SUP Groep Level 2 vertrekt op woensdag 21 februari en komt terug op zondag 25 februari 2018.
We logeren 5 dagen in een appartement dichtbij het strand van Corralejo.

Ook gaan we in 2018 met een SUP groep Level 1 naar Fuerte. Deze SUP Travel is van 14 februari t/m 18 februari a.s. Ook hier staan de SUP Trainingen centraal! Heb je nog niet zo veel SUP ervaring op zee en wil je meer leren over SUP Techniek en Balance op zee, dan is dit jouw groep om bij aan te sluiten!

Programma:

Uitgaande van dezelfde vluchttijden als in februari 2017, komen we op woensdag 14/21 februari om ca 10.00 uur local time aan op Airport Fuerteventura en daar wordt onze bagage opgehaald met de auto door Ricardo. De groep gaat met de bus naar het appartement in Corralejo. Eerste SUP Training op zee vindt plaats op woensdagmiddag en daarna een gezamenlijk welcome-dinner.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag starten we de dag met ontbijt en daarna om 10 uur een ochtend trainingsessie SUP op Zee, verzorgd door Ricardo Haverschmidt (Groep Level 2) en door Tineke Merkus (Groep Level 1). Uitgebreide lunch en daarna een sportieve of culturele middag-activiteit op het eiland. Verder is er voldoende tijd om te chillen!

Zondagochtend 18/25 februari vertrekken we om ca 8.00 uur uit het appartement en vliegen we om 10.40 uur terug naar Dusseldorf Weeze. Hier landen we local time ca 16.00 uur.

Maximaal 8 deelnemers per SUP Travel en je betaalt voor de trip in februari 2017 EUR 650,= incl. vliegtickets, transfer vanaf Airport Fuerte, 4 nachten verblijf in appartement in Corralejo, huur SUP Race-board (Level 2) / Inflatable board (Level 1) en deelname aan een uitgebreid SUP trainingsprogramma.
Excl. eten en drinken, dit nog zelf te betalen.

Zelf je ziektekosten-, reis- en evt. een annuleringsverzekering te regelen en deelname doe je op eigen risico!
SUP Travel zorgt voor een Aansprakelijkheidsverzekering.

NB! Ivm de stijgende prijzen van de vliegtickets kun je je voor deze SUP trip met bovengenoemde prijs van EUR 650,=, inschrijven tot 15 november a.s. Na 15 november wordt er een mogelijke toeslag doorberekend ivm de hogere ticket prijzen.
Bij annulering voor 1 januari 2017, door ziekte of andere persoonlijke omstandigheden, dan wordt 50% van het deelnamebedrag aan de deelnemer geretourneerd. Bij annulering na 1 januari wordt nog 25% van het deelnamebedrag geretourneerd.
 
button_aanmelden

Reageren is niet mogelijk