SUP Trainingskamp Fuerteventura

Begin maart 2018 kun je mee met SUP Travel Fuerte om te genieten van het mooie weer en elke dag te trainen op zee!
EUR 675,= (zie prijs info hieronder) en max. 8 personen per groep.
button_aanmelden

Heb jij ook zin om in de winter naar de zon te gaan voor een aantal dagen SUP training op zee? Dagelijks trainen met een ervaren en professionele SUP instructor, samen met een gezellige groep SUP friends? Dan is deze SUP Trip iets voor jou!

In maart 2018 organiseert SUP Travel (Tineke Merkus) samen met Free Movement Sports (Ricardo Haverschmidt) opnieuw een SUP Trainingskamp op Fuerteventura voor Suppers die zich optimaal willen voorbereiden voor het nieuwe Raceseizoen!

Je vertrekt op woensdag en verblijft 5 dagen in een appartement dichtbij het strand van Corralejo.

In februari 2019 gaan we weer met een SUP groep Level 1 naar Fuerte. Ook hier staan de SUP Trainingen centraal! Heb je nog niet zo veel SUP ervaring op zee en wil je meer leren over SUP Techniek en Balance op zee, dan is dit jouw groep om bij aan te sluiten!

Programma:

Uitgaande van dezelfde vluchttijden als in februari 2017, komen we op woensdag 7 maart om ca 10.00 uur local time aan op Airport Fuerteventura en daar wordt onze bagage opgehaald met de auto door Ricardo. De groep gaat met de bus naar het appartement in Corralejo. Eerste SUP Training op zee vindt plaats op woensdagmiddag en daarna een gezamenlijk welcome-dinner.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag starten we de dag met ontbijt en daarna om 10 uur een ochtend trainingsessie SUP op Zee, verzorgd door Ricardo Haverschmidt (Groep Level 2) en door Tineke Merkus (Groep Level 1). Uitgebreide lunch en daarna een sportieve of culturele middag-activiteit op het eiland. Verder is er voldoende tijd om te chillen!

Zondagochtend 11 maart vertrekken we om ca 8.00 uur uit het appartement en vliegen we om 10.40 uur terug naar Dusseldorf Weeze. Hier landen we local time ca 16.00 uur.

Maximaal 8 deelnemers per SUP Travel en je betaalt voor de trip in maart 2018 EUR 675,= incl. vliegtickets, transfer vanaf Airport Fuerte, 4 nachten verblijf in appartement in Corralejo, huur SUP Race-board (Level 2) / Inflatable board (Level 1) en deelname aan een uitgebreid SUP trainingsprogramma.
Excl. eten en drinken, dit nog zelf te betalen.

Zelf je ziektekosten-, reis- en evt. een annuleringsverzekering te regelen en deelname doe je op eigen risico!
SUP Travel zorgt voor een Aansprakelijkheidsverzekering.

NB! Ivm de stijgende prijzen van de vliegtickets kun je je voor deze SUP trip met bovengenoemde prijs van EUR 675,=, inschrijven tot 1 januari a.s. Na 1 januari wordt er een mogelijke toeslag doorberekend ivm de hogere ticket prijzen.
Bij annulering voor 1 februari 2018, door ziekte of andere persoonlijke omstandigheden, dan wordt 50% van het deelnamebedrag aan de deelnemer geretourneerd. Bij annulering na 1 februari wordt nog 25% van het deelnamebedrag geretourneerd.
 
button_aanmelden

Reageren is niet mogelijk